Garantievoorwaarden

Header Line

Garantie op uw aankoop.
Mocht u een gebrek aan uw bestelling ontdekken, stel ons dan direct op de hoogte per e-mail (info@vliegenwering.nl) of telefoon (06-23967355).

Wij geven 5 jaar garantie op breuk. Deze garantie is alleen van toepassing op gordijnen die direct bij ons zijn gekocht en op vertoon van de originele factuur. Bewaar deze dus goed.

Hulsjes in de kleuren rood, lila, turquoise en lime verkleuren sneller dan hulsjes van de andere kleuren. Dit komt omdat het kankerverwekkende cadmium niet meer wordt gebruikt in de productie van het kunststof. We kunnen op verkleuring van deze kleuren helaas geen garantie geven.

Voor opslag van uw gordijn tijdens de wintermaanden is het raadzaam om het gordijn weg te hangen en niet op te bergen in een gesloten plastic zak of doos. Om het vliegengordijn in een goede conditie te houden is het belangrijk dat het daglicht ziet en kan ademen. Probeer het vliegengordijn niet bloot te stellen aan te hoge temperaturen. Maak nooit gebruik van ammoniak. Ammoniak versnelt de chemische reactie van zuur, waardoor verkleuring/vergeling binnen enkele uren of dagen kan plaatsvinden.

Externe factoren van verkleuring/vergeling zijn: zonlicht, nicotine, rook, vuil en vet.

Een decoratief gordijn voor elke deur